Time Out – 2011 fokus på ledelse

Vi arrangerer en ny TimeOut den 18.-23. september 2011, hvor vi har mulighed for at leje hele Hotel du Grand Chapelet i den smukke nationalpark ’Parc du Mercantour’ nord for Nice.

Hotellet har 12 hyggelige værelser, og de, der har været med før ved, det er et ret specielt sted med nogle helt unikke muligheder. Du kan se billederne fra turen i 2010 her:

Hvis vi i refleksionen skal komme skridtet videre end blot at drømme om noget andet og mere, end det vi allerede har, må vi flytte os ud af hverdagens rammer. Alle skulle have lov til at opleve den gave, det er at se på verden fra 2800 meters højde. Det giver et anderledes perspektiv, og det er netop tanken bag TimeOut.

Temaet for årets TimeOut er ’Ledelse’ – den måde, du tænker dit lederskab i forhold til den person, du er.


Glem hverdagen

En ’Time Out’ er ikke rigtig en ’Time Out’, hvis vi flytter job, familie og alle hverdagens øvrige forpligtelser med på bjerget. Når vi kalder denne uge for ’TimeOut’, så mener vi det. Der er ikke Internet eller mobilforbindelse på Grand Chapelet. Der er en telefonboks med møntindkast ca. 750 m oppe ad landevejen, som du kan benytte, og det er også muligt at lægge beskeder til dig i hotellets reception.
Kontakt med omverdenen er en mulighed, hvis det skulle blive nødvendigt. Men vi har med vilje sikret os, vi er godt og grundigt udenfor hverdagslivets altfortærende rækkevidde – den eneste måde vi for alvor kan få vendt livet på hovedet og opdage det på ny.

Vi har det lille hotel for os selv, og det betyder, vi selv sætter dagsordenen for, hvad der skal ske – hvad vi skal lære og tage med hjem. Vi udvikler værktøjskassen undervejs og arbejder med ’mindset’, meditation, ’stretching’ og ’fireside-talks’. I løbet af ugen får du mulighed for at arbejde med din fysik og det mentale både individuelt og i fællesskab.

Nye værktøjer

Du bliver introduceret til værktøjer, du selv kan bruge efterfølgende. Rammerne for dialog bliver ikke i et konferencelokale – det bliver snarere på en bjergtop, vi har udset os, på den solrige terrasse eller i den hyggelige stue på hotellet. Det er ret sandsynligt, du får et spørgsmål at tænke over på en af de smukke vandreture i den helt fantastiske natur, som omgiver hotellet. Dialog og refleksion er nøgleordene på denne tur

Op på bjerget

Søndag den 18. september bliver alle deltagerne afhentet i Nice Lufthavn, og vi kører til Parc du Mercantour, ca. 2 timers køretur op i bjerget.

Mandag til og med torsdag arbejder vi med turens tema, individuelt, to og to og i fællesskab fra tidlig morgen til sen aften. En meget stor del af tiden er vi ude. Det handler dog på ingen måde om at foretage sige vilde ting. Vi går nogle lange og strabadsfyldte vandreture i de smukke bjerge under sikre forhold..

Fredag returnerer vi til Nice Lufthavn, så alle kan nå hjem inden aften.

Vær sikker på en plads

I løber af de kommende uger vil vi udarbejde det endelig program og indhold, men sæt kryds I kalenderen allerede nu og send os en forhåndstilkendegivelse, hvis du er interesseret i, vi holder en plads til dig.
Der er kun 10 pladser på denne tur.

Kontakt mig, hvis det kunne være noget for dig. >> kontakt <<

Har du spørgsmål eller kommentarer?