Service Profit Chain som E:learning

Vi har undervist i The Service Profit Chain I snart 10 år. Det er et af grundelementerne I vores GROW-program både på mellemlederniveau og i vores Diplomlederuddannelse.
En af de udfordringer, vi er blevet præsenteret for, når vi lavet workshops for en samlet ledergruppe, er: ”Hvad gør vi, når der hen ad vejen sker udskiftning i gruppen? Er vi så nødt til at investere i ekstra workshops for den eller de personer?”. 

Indtil for nylig havde vi ikke noget godt svar på det spørgsmål. Men nu har vi en løsning i form af et webbaseret e-learning modul, der gør det muligt at arbejde sig igennem grundbegreberne i Service Profit Chain i ens eget tempo og på tidspunkter, som passer bedst i den enkeltes døgnrytme.

Det nye e-modul er lige til at gå til og består af korte videoklip, tekster og opgaver, deltagerne kan løse undervejs, 
Men det ville ikke være et rigtigt GROW-forløb uden en logbog. Så det er der selvfølgelig også. En arbejdsbog i word-format, som deltageren kan udfylde undervejs og sende til os eller personens nærmeste leder for kommentarer og feedback.

Med på ’en bytter’
?

Så har du medarbejdere, der trænger til et ’brush-up’ – eller folk på holdet, som ikke lige er på omgangshøjde, når I snakker om the Service Profit Chain – så sig til.
Vi arbejder for øjeblikket med den første prototype af modulet, og det betyder, vi er til at snakke med om pris.
Lige nu er vi stadig med på ’en bytter’ for et begrænset antal deltagere, der får adgang til modulet mod at give os kvalificeret feedback på, hvordan det virker, og hvad vi kan gøre bedre.

Kontakt mig, hvis det kunne være noget for jer. >> kontakt <<

Har du spørgsmål eller kommentarer?