Introduktion til The Service Profit Chain

Vi kan nu byde velkomme til E-learning for mellemledere i servicebranchen. Modulet: ‘The Service Profit Chain, som på dansk betegnes Service-værdikæden.”

The Service Profit Chain er en amerikansk model og teori, som handler om en kæde af sammenhænge, der trinvist skaber gode resultater i en servicevirksomhed. Teorien er en af hovedhjørnestenene i de forskellige GROW kurser.

Online E-learning modul
Vi har skræddersyet et online E-learning modul, som er nemt at gå til. Du kan klikke dig i gennem service værdikæden – trin for trin – og der er indbyggede øvelser og refleksioner undervejs. Modulet giver samlet en grundig introduktion til Service-værdikædens elementer og de forskellige trin, der fører fra en virksomheds interne kvalitet og frem til overskud og vækst.

Opret en profil herunder. Du modtager efterfølgende en mail om, hvor du skal begynde din rejse (der kan gå op til 24 timer, inden du motager mailen, da vi skal oprette dig manuelt i systemet). 

E-learning i Service Profit Chain

Din email adresse bliver også dit brugernavn. Så sørg for at skrive den rigtige - og derefter vælger du selv dit password.
  • (bliver også dit brugernavn)