GROW Leadership

Du kan nu tage vores kendte kursus, som et 1:1forløb. Mike er din coach og personlige instruktør gennem hele forløbet. Du kan begynde, når du vil og lære i et tempo, som passer til dig.

Du får:

  • Adgang til 21 instruktionsvideoer
  • Løbende feedback og opfølgning på dine opgaver
  • 5 timers personlig coaching med Mike
  • 1 eksemplar af Mikes bog ”Bazarens bedste bod!”

Forløbet strækker sig over ca 16 uger, og du kommer til at arbejde med problemstillinger, der har relevans og kan relateres til din jobsituation og dit arbejde.

Forløbet starter med, at du definerer, hvilke udfordringer du har som leder lige nu. Din personlige udfordring er også udgangspunktet for vores første coaching samtale.

Derefter går vi i gang med modulerne. Der er 4 moduler i forløbet:

  • Service Værdikæden (The Service Profit Chain)
  • Situationsbestemt ledelse og motivation
  • Teams – udvikling og motivation af mit team
  • Ledelse og management – hvad ledere faktisk gør.

Et modul gennemarbejdes over 3 uger. Hver modul afsluttes med en mindre opgaver, der skal løses, du modtager feedback fra Mike og en times personlig coaching.
GROW leadership hold
Det er en forholdsvis ny måde at arbejde på, men de første kursister har været begejstrede:

”Forløbet er sat utrolig godt sammen og er fyldt med rigtig gode praktiske eksempler, hvilket gør det nemt at relatere til og at bruge fremadrettet. Lige nu er min hjerne fyldt op med indtryk, så jeg glæder mig til at omsætte al den lærdom til praksis. Tak for et rigtigt godt forløb. Denne form for læring passer perfekt til mig og den hverdag, jeg har.”
– Lone, restaurantchef

“Jeg synes, det har været et rigtigt godt forløb. Det er både spændende og ekstremt relevant. Jeg synes, det er super dejligt at arbejde på en arbejdsplads, hvor man bliver opfordret til at udvikle sig. Det må det helt klart være vejen frem for vores branche!”

-Jeanette, receptionschef 

”…. det hele har været supergodt og jeg kommer nok til at savne det. Så Mike, bare i gang med det næste. Jeg tror på, at det gør en forskel. Tusind tak for nogle fantastiske uger. På gensyn!” 

Gitte, Oldfrue 

”Jeg synes, det har været et supergodt forløb. Jeg gik ind til det uden de store forventninger, men jeg må sige, at det har været positivt overraskende at få så mange brugbare værktøjer og teknikker på så kort tid. Noget der har været lige til at implementere. Og så på så kort tid at have opnået så meget større indsigt.” 

”Det har været meget motiverende at opleve den måde, du har afviklet kurset på. Med stor rummelighed uden pres eller høje forventninger – og det har gjort, at det har været overskueligt at passe ved siden af jobbet. Også din hurtige og altid indsigtsfulde feedback, må jeg rose. Det er en stor motivation – som du sikkert ved – at se, at der er nogle i den anden ende.” 

-Brian, køkkenchef

Hvordan kommer jeg i gang?

Første skridt er, at du sender mig en besked om, at du er interesseret i at udvikle dig som leder igennem et GROW-forløb.

Så snart jeg har hørt fra dig, kontakter jeg dig, så vi kan aftale et tidpunkt for en personlig samtale.

Vi skal bruge den personlige samtale, så du kan stille de spørgsmål, du evt. måtte have, og jeg kan danne mig et indtryk af, hvem du er.

Hvis vi efter samtalen begge mener, at det er en god idé at arbejde sammen om dit udviklingsforløb, så sender jeg dit et link til tilmeldingssiden, så du modtager passwords mm. Og så er det bare at gå i gang.

 

Er du klar til at tage det næste skridt i din peronlige udvikling som leder?

Send mig en besked her så tager vi en snak om det:

Send en beaked til Mike

Send en besked til Mike