Det nye TimeOut program for 2011 er klar

Så er vi klar med de sidste detaljer til vores 2011 Time Out

Du kan downloade en pdf fil med flere detaljer her

Hvem er jeg? Hvad er mit arbejde?

Temaet for dette års Time Out er ledelse/ledelsesudvikling. Ved hjælpe af en række øvelser og værktøjer vil vi, hver for sig og sammen, fokusere på at besvare nogle helt grundlæggende spørgsmål, de fleste ledere tumler med: Hvem er jeg og hvad er mit arbejde/min opgave? Hvor henter jeg min inspiration? Hvor er mit ‘blind spot’? Hvad ved jeg, jeg ikke ved? Men måske mere vigtigt, hvad ved jeg ikke, at jeg ikke ved? Alle sammen enkle spørgsmål at stille, men yderst komplekse at besvare og konvertere til udvikling af lederrollen, hvad enten du er leder for få eller for mange.

Inden vi drager af sted, skal du beskrive, hvad du lige nu ser som din største ledelsesmæssige udfordring, og du gennemfører en JBTA typeanalyse. Det bliver dit udgangspunkt for den ‘rejse’, du skal på.

Første step er at trykprøve den udfordring og mærke efter, om udfordringen virkelig er udfordringen eller om det, du tror er udfordringer, blot dækker over noget andet. Målet er, at når du forlader Parc du Mercantour og de smukke vilde bjerge efter fem dage, skal din udfordring være udkrystalliseret og knivskarp, så du kan arbejde konkret med den, når du kommer tilbage på jobbet.

I tiden efter Time Out vil du få tilbudt individuel coaching samt mulighed for at indgå i et trioforløb med to andre deltagere, som du mødes med et par gange efter hjemkomsten. Hele gruppen mødes igen i november til en opsamlings workshop på Hornstrup Kursuscenter, hvor vi deler erfaringer og sætter kursen.

Se stemnings billeder fra sidste års tur her

Der er kun 10 pladser i alt på denne tur. Så det er først til mølle princippet der gælder

Ja Tak! send mig info om den næste Time Out

Hvis tanken om en Time-Out har fænget dig så send mig en mail og vi vil sende dig flere oplysninger om den næste Time-Out efteråret 2012 som får temaet 'Ledelse'

Har du spørgsmål eller kommentarer?