Den bedste julegave

Når man får så dejlige tilbagemeldinger som fra vores GROW Sales hold, der sluttede her i efteråret, så behøver man slet ikke julegaver!
Det er til at blive helt høj af.
Her følger et udpluk af de mange kommentarer fra vores glade deltagere, som vi også har oplevet som virkeligt engangerede. De har uden tvivl rykket sig kvantespring i dette forløb:

Det mest positive er, at vi er blevet fulgt op og har fået til opgave hver fredag at lave en logbog, som tvinger os til at forcere action på de ting, vi gerne vil have ført ud i livet. Netop denne tilbagemelding har for mig gjort, at for første gang i et eksternt kursusforløb har jeg har følt mig mere ansvarlig end ved tidligere kursusforløb, at tage “tyren ved hornene” og følge opgaven til dørs. Dette har virket usædvanlig godt på mig, og jeg sidder i dag tilbage med en følelse af at forløbet på ingen måder er spildt, men omvendt, at jeg har været med til at bringe netop min virksomhed tættere på målet med at skabe de bedste rammer, de bedste muligheder og de bedste resultater for indtjeningmuligheder, nye muligheder og udvikling ved min deltagelse på GROW SALES. Jeg er ovenud tilfreds!

Fedt at være på kursus med folk fra egen branche. Og kanon at emnet er så konkret indenfor vores branche. Dejligt at opleve andre konferencecentre. Allertiders networking. Og så er de små bemækrninger fra Mike som kommer – “udenfor pensum” – guld værd.

Jeg blev overrasket – og også i den grad. I første omgang over at kurset ikke helt indeholdt det, som jeg havde forestillet mig – i anden omgang over mængden af brugbare input. Mike er en fantastisk formidler, og jeg føler virkelig, at alt hvad han kommer med, er skræddersyet og lige til at gå til! Derudover etablering af et fantastisk netværk med rigtig mange gode sparringer og input fra kollegaer fra hele landet!

Måden, der arbejdes på. med triomøder og log-boger samt fælles dage, giver en god implementering af de udfordringer, man arbejder med

Aha oplevelser undervejs, hvor jeg lige pludselig kan “se lyset” og har lyst til at spæne ud af døren og hjem og implementere det hele!! Også spændende at se andre hoteller – in action – der er altid noget jeg kan tage med hjem og lærer.

Mike er en ekstremt kompetent kursusleder. Han har en fantastisk udstråling, indlevelsesevne og forståelse for stoffet, branchen og mulighederne. 10 points fra mig!!!! Tusind tusind tak for nogle fantastiske timer. Et super forløb, socialt og fagligt.

Mike performer tilstrækkeligt uhøjtideligt, med humor og bestemt også lærerrigt. Fortsæt endelig med det. Og så har jeg haft den skønneste trio ! Og så er jeg faktisk rigtig ærgelig over, at det er slut. Men tak for en horisontudvidende og meget lærerrig øjenåbner. Man bliver helt afhængig af mere viden.

Som altid en fornøjelse at lære fra Mike og jeg føler, at vi denne gang som hold er kommet Mike og hinanden nærmere – så holdet som helhed har været rigtig godt.

Der er rigtig mange ting der har været positivt, men det har været yderst positivt at arbejde og vende ting i vores triomøder og lære at arbejde ud fra tidsplan og fået lært at se mange ting fra en anden vinkel

Den bedste julegave man kunne ønske sig!

Har du spørgsmål eller kommentarer?